LF2 GDKO Ibaizabal 60-50 CBF Cerdanyola

Quan fas el que t’agrada no hi ha “madrugón ni viaje” que et tregui el somriure de la cara i la foto de l’expedició del Sarda només aterrar a Bilbao és un fidel reflex.

44248283175_599b1ed531_hLes verdes de l’Ibaizabal, que la pasada temporada van ser terceres a la fase regular i van participar a la Final a 8 de València, han fet varies incorporacions de nivell per pujar un esglaó més la seva competitivitat. Davant d’aquest gran equip les jugadores del Juan Couto i la Susana López han plantat cara en tot moment.

Als primers minuts del partit els dos equips han mostrat un bon encert en atac, intercanvi de cistelles amb diferències màximes locals de +4. Res de complexos al segon quart, de l’intercanvi inicial hem passat a un parcial més defensiu però amb color verd cerdanyolenc 9-16 per arribar al decans 3 punt amunt 29-32.

A la tornada dels vestuaris les del GDKO han sortit molt endollades 8-0 al seu favor, el 37-32 ha fet mal però no ha estat definitiu, igual que als primers minuts cistelles a una i altra banda amb diferències ara sempre favorables a les locals. 47-43 final 3Q. Tot per decidir als darrers 10 minuts, continuàvem creient amb la victòria i l’equip ha continuat sense por, només als darrers 5 minuts la major experiència de Ibaizabal, amb molt encert exterior, ha inclinat la balança al seu favor.

Tot i que a l’estadística no surt han jugat les 12 jugadores del Sarda inclosa la Marina García que no apareix al roster i totes han fet una bona aportació, la més destacada d’avui ha estat la Montse Pujolreu amb 13 punts, 6 rebots i un +15 de valoració, també bé l’Anna Iglesias amb 5 punts i 7 rebots per un +10 de valoració.

Volem agrair la retransmissió en directe del partit de Cerdanyola Radio, només mereix un qualificatiu: espectacular, connexió permanent amb entrevistes en directe al llarg del partit i als entrenadors i jugadores al final del matx. Gràcies i felicitats.

Font: cbfCerdanyola.