Torna el Cerdanyola Screen tardor

El Festival [C]Screen de Tardor torna per envair tot octubre i part de novembre amb cinema

unnamedLa iniciativa de Plat Artístic omple l’agenda cultural d’octubre amb activitats relacionades amb el cinema dins del marc del festival [C]Screen de Tardor. Aquest any diverses entitats de Cerdanyola i departaments de l’Ajuntament han participat per fer possible aquest programa: Museu d’Art de Cerdanyola, Taller Cinema Cerdanyola (TCC), el cineclub Xiscnèfils i el departament de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ.

A més, tindrem algunes presentacions especials com “Xavi Sí, Xavi No” (documental d’Albert Pueyo sobre Xavi Sans de Cerdanyola) i “El Violí” (el darrer projecte del TCC) a més de la curada programació de cinema d’autor a l’Ateneu cada dijous.

L’entrada a la majoria de les activitats serà lliure (donació voluntària) i serà, com cada any, un bon lloc per socialitzar i aprendre una mica més sobre el cinema.


Hora: Veure programa a l’enllaç
Lloc: Museu d’Art de Cerdanyola- Can Domènech (carrer de Sant Martí, 88)
Organització: Plat Artístic

Cerdanyola Screen Tador. Curtmetratges de ficció 2018

Comparteix: