Comença un nova edició del taller de ioga inclusiu

A partir del dilluns 8 d’octubre i fins a finals de gener, 13 persones de més de 60 anys i 7 persones adultes amb discapacitat psíquica participaran al taller de ioga inclusiu que organitza conjuntament el programa de Gent Gran de Cerdanyola del Vallès i el Centre Ocupacional Barcanova-Montflorit de GSIS.

iogainclusiu2El taller ‘Relaxació i Ioga per sentir-se millor’ es posa en marxa una edició més. La iniciativa, sorgida l’any 2009 com una proposta pionera en l’àmbit de la inclusió i cohesió social, està plenament consolidada. El programa de Gent Gran de Cerdanyola del Vallès i el C.O. Barcanova-Montflorit de GSIS han aconseguit crear un espai de trobada i d’aprenentatge comú des del respecte i la valoració mútua, buscant millorar la comunicació entre les persones participants i el seu entorn.

En cada edició del taller ‘Relaxació i Ioga per sentir-se millor’ hi participen 13 persones de més de 60 anys de Cerdanyola i 7 persones adultes amb discapacitat psíquica. Aquesta activitat és una de les més demandades per part de la gent gran i una vegada finalitzada, la valoració de les persones participants és d’un elevat grau de satisfacció.

El taller de ioga inclusiu té com a objectiu la promoció de la salut i la qualitat de vida mitjançant la pràctica continuada de les tècniques del ioga. Alhora, el taller també aconsegueix crear un espai de relació que permet el coneixement mutu, la interacció i la superació de prejudicis, així com el creixement personal i la gestió de les pròpies emocions.

L’actual edició s’allargarà fins a finals de gener. Al mes de febrer començarà una altra de durada també quatrimestral. Les persones majors de 60 anys interessades en participar-hi en la propera edició s’hauran d’inscriure a partir del 15 de gener trucant al telèfon 935 808 888 ext. 2141 o enviant un missatge al correu electrònic neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: