FE Grama 1 – 1 Cerdanyola FC: Empat amb bones sensacions

El Cerdanyola FC ha sumat un punt en la seva visita al Municipal de Santa Coloma on ha dominat en diferents trams del partit. Els verds sortien amb la intenció clara de sumar una victòria i han trobat el premi en el minut 13, quan Edgar Tejada assistia a Ángel De la Torre que definia a la perfecció. El mateix De la Torre buscava el segon des de fora de l’àrea però Texeira atrapava amb seguretat. A la mitja hora de joc, arribava un gerro d’aigua freda amb l’empat de la Grama. Fran Piera veia la desmarcada de Cristo que es plantava sol davant Del Rio i no perdonava. Amb la igualada a l’electrònic s’ha entrat en una fase de partit amb poques ocasions. Oscar Garcia pel Cerdanyola, i Cristóbal per la Grama han buscat porteria, però el resultat no s’ha mogut i hem arribat al descans amb l’empat a un.

Als 10 minuts de la represa, els verds han tingut la més clara amb una contraatac que no ha pogut finalitzar amb gol Albert López, que veia com el seu potent xut el salvava novament Texeira. Els local també buscaven el gol, primer amb una jugada enrevessada que Cristóbal enviava fora, i després amb un passada de la mort del mateix jugador que no trobava rematador. En el tram final, els de Toni Carrillo han tornat a gaudir d’ocasions per emportar-se els tres punts però no han pogut materialitzar-les. En el temps afegit, Pitu ha intentat sorprendre el porter visitant amb un xut enverinat, però Teixeira ha evitat el segon gol vallesà. Al final, els verds han sumat un punt en un camp complicat on han donat una bona imatge i s’han retrobat amb les bones sensacions dels primer partits de Lliga.

El Cerdanyol FC rebrà la setmana vinent a l’Ascó a Fontetes, en el partit corresponent a la novena jornada.

Font: cfc.cat

 

Fitxa tècnica

FE Grama: Texeira, Juan Carlos, Rojas, Chica, Buba (Duarte, 57’), Ñito, Cristóbal (Lolo, 74’), Cristo (Omar, 83’), Canelada, Fran Piera i Pluvins.

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu, Alberto, Alex Torres, Dani Martí, Ruben, De la Torre (Javi López, 82’), Oscar, Cano, Edgar Tejada (Roger, 74’) i Albert López (Aliaga, 63’).

Àrbitre: Juan Manuel Martín ha amonestat a Ñito, Canelada, Pluvins i Omar per la Grama, i a Alberto i Rubén pel Cerdanyola

Gols: 0-1 De la Torre, 13’; 1-1 Cristo, 30’.

Comparteix: