Un policia local ha estat arrossegat uns 60 metres per un vehicle

El passat divendres un policia local de Cerdanyola va ser arrossegat uns 60 metres per un vehicle al carrer Felicià Xarau amb Santa Anna.

CapturaEls fets es van donar a quarts de quatre al carrer Felicià Xarau amb Santa Anna. La patrulla, en veure un cotxe molt mal aparcat, li van demanar al conductor que era dins que aparqués millor. Aquest va respondre de males maneres i, per la seva resposta, va donar a entendre que podria estar sota els efectes de l’alcohol.

L’agent li va comunicar que li havien de fer les proves d’alcoholèmia, però el conductor continuava responent de males maneres. Va ser quan l’agent va introduir la mà per treure-li les claus i, tot seguit, el cotxe va arrencar i va arrossegar a l’agent uns 60 metres, just abans de fugir.

L’agent que acompanyava a l’accidentat el va dur a rebre atenció mèdica i a hores d’ara està fora de perill, amb contusions i masegat per l’acció del conductor fugat. El vehicle ja ha estat localitzat i el conductor detingut després d’haver estat lliurat als Mossos d’Esquadra de Ripollet.

L’Ajuntament, amb la regidora de seguretat ciutadana, Contxi Haro, i l’alcalde, Carles Escolà, han fet arribat a l’intendent de la Policia Local, José Miguel Abdelkader, el seu suport a l’agent atropellat. Segueixen en tot moment la seva evolució. Han anunciat que seguiran les diligències que se’n derivin de l’acció per personar-se fent costat a l’agent de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès

Comparteix: