El 6 d’octubre el comerç es viurà intensament als carrers de la ciutat

El comerç i l’Ajuntament uneixen esforços per organitzar la primera edició d’ El Comerç es Viu. Les botigues obriran les portes, prendran els carrers, organitzaran tallers i activitats i es programarà animació per fer una divertida jornada de compres. La nova activitat ha incrementat la participació respecte al Firestoc, que de moment no es farà, on el màxim de comerços presents era d’uns 20.

comercio-san-martin-8099La iniciativa, que neix per promocionar i donar a conèixer el comerç local, tindrà la seva primera edició el dissabte 6 d’octubre davant de les botigues participants. De moment ja són uns 50 establiments els que hi participaran donant a conèixer a la ciutadania les seves ofertes o estocs. Amenitzaran l’activitat comercial amb activitats dirigides a la clientela, com ara la revisió de la pressió ocular, un photocall, degustació de tes i productes vegans, tallers infantils, de manualitats, de pizzes, exhibicions de ball o de ioga, racons de joc i de lectura, menús especials, aparadors vivents, petits refrigeris, sorteig de lots de productes, entre altres.

A més l’organització amenitzarà el passeig del veïnat per Cerdanyola del Vallès amb Tri-Circ, un espectacle de irc Itinerant d’11,30 a 12,30 h que començarà al carrer de Sant Daniel cantonada amb carrer de la Bonasort i finalitzarà al passeig de Cordelles; uns Jocs de Gegants de Fusta d’11,30 a 13,30 h i de 17,30 a 19,30 h  al carrer de Francesc Layret; una cercavila, El Petit Lilo, de 18 a 19 h, que sortirà del carrer de Sant Ramon cantonada amb carrer d’Anselm Clavé i finalitzarà a la plaça del’Abat Oliba; La maquinista Dixie Band, una big band que passejarà pels carrers de 12 a 13,30 h. Començarà el seu recorregut a l’Avinguda de Sant Iscle candonada amb el carrer de la Indústria i finalitzarà el seu recorregut a la plaça d’Enric Granados i l’actuació de la Swing Band Sings de 18 a 19,30 h que començarà el seu recorregut a l’avinguda Catalunya i finalitzarà al passeig de Cordelles.

 

Comparteix: