Inauguració de l’exposició “El modernisme i les flors”

El proper divendres 28 de setembre, a les 19h al Museu d’Art de Cerdanyola s’inaugurarà l’exposició “El modernisme i les flors”.

mfEntre finals del segle XIX i començaments del XX, la natura va ser la font d’inspiració d’arquitectes i artistes. Amb aquesta exposició volem mostrar com la flora, en particular, va esdevenir un dels repertoris per excel·lència de l’arquitectura modernista, la qual va arribar a establir un veritable diàleg amb el món vegetal a través de les arts decoratives.

Us podeu descarregar el dossier de premsa des d’aquí

Aquesta exposició està organitzada per l’Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallés.

Comparteix: