El conductor d’un bus de menors dona positiu en drogues

Els Mossos immobilitzen a Cerdanyola un bus després de comprovar que el conductor va donar positiu en drogues.

Aquesta imatge publicada pels Mossos d'Esquadra no correspon a l'autocar de la notícia.

Aquesta imatge publicada pels Mossos d’Esquadra no correspon a l’autocar de la notícia.

Els Mossos d’Esquadra han informat a través de les xarxes socials que han immobilitzat a Cerdanyola un bus que transportava menors. El motiu de la immobilització és el positiu que va donar el conductor en drogues. El cos policial no ha donat encara més informació de la imprudència que podria haver causat grans ensurts.

Aquesta imprudència ha causat enrenou a les xarxes, on les usuàries han demanat que es facin controls d’alcoholèmia i de drogues abans de transportar als passatgers. En algunes localitats la policia local s’encarrega d’aquestes comprovacions.

Comparteix: