1a Festa del Parc del Turonet

Es faran activitats diverses pensades per les famílies. La jugatecambiental serà l’eix d’aquesta celebració.

0001_25Diumenge 30 de setembre, tindrà lloc la primera festa del parc del Turonet, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquesta pretén ser una jornada festiva multitudinària amb diverses activitats i tallers per a tota la família per donar a conèixer els valors del parc i el seu entorn i oferir uns espais de gaudi mitjançant el joc i l’experimentació.

Les activitats que es faran tindran lloc d’11:30 a 13:30 h a la Jugatecambiental del parc del Turonet. Per una banda hi haurà l’ecojuga, un recull de jocs de taula construïts amb residus perquè famílies i amics puguin jugar de manera col·lectiva. D’altra banda podrem experimentar la tècnica del Land Art mitjançant un taller de fang amb collage d’elements de l’entorn. També es disposarà d’un divertit taller de construcció de fòssils que ens podrem endur a casa i en el que podrem aprendre curiositats d’animals que van viure fa milions d’anys. Per últim, a partir del kit de descoberta, podrem gaudir d’un itinerari per descobrir el parc del Turonet des del detall i les emocions.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Així mateix, durant la jornada es podrà gaudir també de l’espai de joc de la Jugatecambiental.

Comparteix: