Som Alternativa dona suport a Jandi, que s’enfronta a dos anys i mig de presó

Som Alternativa dona suport al seu company Jandi, a qui la Fiscalia demana dos anys i mig de presó per encadenar-se a la porta principal del TSJC en una concentració dels Comitès de Defensa de la República.

Imatge de @kaitomanker

Imatge de @kaitomanker

El nucli local de Som Alternativa a Cerdanyola ha tingut coneixement que la Fiscalia demana dos anys i mig de presó per a 11 de les 14 persones que van ser detingudes i identificades en la concentració dels Comitès de Defensa de la República (CDR) que hi va haver el 23 de febrer davant la porta principal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona.

Entre aquestes persones hi ha un company de Som Alternativa Cerdanyola, Jandi Velasco, “un company molt estimat per tots nosaltres i una persona compromesa amb la llibertat i la democràcia”, expressa el comunicat de SA, que vol expressar el seu suport al Jandi i també a la resta de persones que estan patint aquesta persecució política per part de la fiscalia.

A més el grup vol denunciar “l’actitud injusta de l’acusació que demana penes de presó superior a dos anys amb la voluntat de que els encausats hagin d’entrar a la presó per atemorir les justes demandes de llibertat i democràcia del poble de Catalunya. La fiscalia vol veure un delicte de resistència greu a l’autoritat que no existeix donat que només es tractava d’una protesta pacífica sense cap acte de violència i en la que ningú va sortir ni tan sols mínimament contusionat”.

També volen mostrar al Jandi i a la resta d’encausats el nostre agraiment pel seu compromís i la seva valentia. “Estem amb vosaltres”, tanca el comunicat..

Comparteix: