Cs Cerdanyola reclama “mesures urgents” per solucionar el greu deteriorament del cementiri municipal

La regidora, Sonia Rodríguez, critica que el govern local “segueix sense fer un manteniment adequat” i exigeix “una remodelació immediata de les instal·lacions”

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Sonia Rodríguez, ha reclamat “mesures urgents” per frenar el “greu deteriorament” del cementiri municipal i ha exigit al govern de Compromís per Cerdanyola (CxC) “un manteniment adequat i la remodelació immediata de les instal·lacions”. L’edil ha recordat que la formació taronja ja va denunciar públicament “la lamentable situació del recinte” el maig passat, després d’una visita al costat d’un gran nombre de veïns, però els responsables locals “no han fet absolutament res sobre aquest tema”.

Sonia Rodríguez ha assenyalat que “està creixent la indignació de la població davant el silenci i la desídia del govern” i ha tornat a demanar “unes instal·lacions funeràries dignes tal com es mereix la ciutadania de Cerdanyola”. Segons l’edil, persisteixen els problemes com “l’esfondrament de les construccions, l’abandonament i la falta de manteniment o que moltes famílies no puguin disposar dels nínxols”, la qual cosa demostra una vegada més “la incoherència i la falta de responsabilitat dels nostres governants”.

Comparteix: