Cecilia Collado, secretària general de Podem Cerdanyola

Cecilia Collado és la secretaria general de Podem Cerdanyola i anuncien que es presentaran a les eleccions municipals de 2019.

Captura de pantalla de 2018-09-13 14-08-33Podem Cerdanyola ha votat i elegit a la companya Cecilia Collado com a Secretària General de Podem a Cerdanyola, la que juntament amb el Consell de Coordinació Municipal tenen la responsabilitat de definir la proposta política del grup municipal de Podem de cara a 2019, ja esbossades en el Programa de consens elaborat pels candidats a la Secretaria General Municipal. Aquesta proposta serà, mes tard, sotmesa a l’Assemblea Ciutadana local.

Entre tant el grup diu que continuarà treballant per eixamplar el suport al veritable canvi a Cerdanyola, i per tant «continuaran enfortint Podem i el nou subjecte polític que ens permeti sumar per guanyar. La Cerdanyola del futur no és pas la de les lluites de blocs ni la de la divisió entre la seva gent. Treballar per sumar, per integrar diferents visions que ens permetin fer efectiva la participació iconstrucció d’una altra realitat, amb Escoles Bressols Públiques, Centre de Dia i la millor atenció, dedicació i l’estima que mereixen les nostres mares i pares, àvies i avis. Amb habitatge públic per oferir i per pal·liar la greu situació de les famílies desnonades o que pateixen violència de gènere al municipi. Amb més disponibilitat als CAP’s i més serveis. Amb resolució dels problemes d’amiant a escoles i llocs públics. Amb qualitat de serveis de neteja i manteniment dels espais públics, carrers i millora de l’accessibilitat. Per una realitat nova en termes de relació amb la UAB. Dibuixant un nou horitzó amb la ciutadania i els partits de tots tipus, amb representació i sense representació institucional perquè el futur només es pot construir si el pensem entre totes i tots i posem a les persones i el medi ambient al centre de tota la nostra activitat. Vàrem néixer en un moment d’impugnació i vàrem tenir i sentir el suport i l’escalf de molta gent de Cerdanyola».

En 2019 Podem Cerdanyola Sí es presentarà a les eleccions municipals, i diuen que ho faran per demostrar que només tenint un peu a les institucions i molts als carrers, «podran començar els canvis que encara espera la gent comuna i senzilla de Cerdanyola».

Comparteix: