Buenaño: “Comença el compte darrere del pitjor govern municipal que ha tingut Cerdanyola”

Manuel Buenaño, portaveu del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Cerdanyola, s’ha incorporat de nou a la feina després d’unes setmanes de descans i ha mantingut una reunió amb afiliats a la seu del partit.

buenañoBuenaño els ha manifestat que “comencen nou mesos d’intens treball en l’àmbit municipal i hem de posar-nos com a objectiu explicar el nostre projecte, que ha ser il·lusionant per al nostre municipi, que ha estat immers en el pitjor malson aquests tres anys de desgovern de Carles Escolà “.
El portaveu popular ha assenyalat que “comença el compte enrere del pitjor govern municipal que ha tingut Cerdanyola, i li explicarem als veïns de Cerdanyola qui han estat els culpables que la ciutat estigui tan bruta i abandonada, i a més a més els que han estat els còmplices d’aquesta deixadesa. “

Buenaño ha assenyalat que “a partir de setembre anem a recórrer una vegada més tots els barris del nostre municipi, per recollir les queixes i les propostes que ens facin els veïns, per començar a preparar un primer esborrany del programa amb el qual ens volem presentar a les eleccions municipals del mes vinent de maig “.

El portaveu popular ha manifestat que “en les pròximes eleccions municipals serem una peça clau per al futur de Cerdanyola, serem una  alternativa clara i no només oposició. És per això, que hem d’explicar-los als veïns de Cerdanyola que prioritats tenim de cara a les eleccions municipals: amb el superàvit que té l’Ajuntament hem de començar a construir habitatge social, tant de venda com de lloguer, hem de tenir mà dura contra l’incivisme, no pot ser que tinguem un espai públic com el que tenim d’abandonat, superar el dèficit en instal·lacions esportives, …. ”
Finalment, Manuel Buenaño ha assenyalat que en les pròximes setmanes serà nomenat oficialment candidat pel seu partit a les eleccions municipals del 2019, una vegada que ja ha finalitzat el procés de renovació en l’àmbit estatal, que porto a Pablo Casado a ser el nou President Nacional.

Comparteix: