Un estiu amb activitats esportives per a totes les edats

L’Ajuntament ha tornat a organitzar aquest estiu el Poliesportiu de Can Xarau i el SuperCampus Guiera. Els infants que prenen part tenen l’oportunitat de practicar diversos esports i participar en activitats lúdiques.

poliesportiucanxarauL’esport és l’eix central del Poliesportiu de Can Xarau i el SuperCampus de Guiera. Així ho va poder comprovar la regidora d’Esports, Laura Benseny, durant la visita que va realitzar als dos casals esportius el divendres 13 de juliol. Benseny va poder conversar amb les persones tècniques responsables dels dos casals i també amb alguns dels infants inscrits. Tots es van mostrar satisfets del desenvolupament de les activitats.

La visita al Poliesportiu de Can Xarau va coincidir amb l’últim dia del primer torn quinzenal i per acomiadar-se, els infants van participar en una olimpíada d’esport col·laboratiu. Distribuïts per equips van haver de superar proves de jocs d’aigua, llançaments d’hoquei i bàsquet, jocs de punteria i col·laboratius, balls… tampoc va faltar la piscina de què gaudeixen diàriament. Durant el poliesportiu, els infants d’entre 3 i 12 anys fan esports, jocs, tallers, sortides, natació… a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Can Xarau.

La visita al SuperCampus Guiera va coincidir amb l’excursió al Natupark. Durant el divendres, els infants participants al campus van poder realitzar els diferents circuïts del bosc d’aventura, van dinar a les mateixes instal·lacions i van refrescar-se a la piscina del Bosc Tancat. En el cas del SuperCampus de Guiera els torns són setmanals, els infants d’entre 3 i 14 anys que hi participen es distribueixen per grups d’edat per fer les activitats programades (esportives, tallers, jocs i gaudir de la piscina).

Comparteix: