Subvencions per empreses de comerç al detall, de serveis, artesania i moda

Les subvencions fan costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, obre la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’any 2018. L’objectiu d’aquests ajuts és promocionar i impulsar el sector comercial, de serveis, l’artesanal i el suport a la moda catalana. Es podran sol·licitar subvencions per a les següents activitats :

Programa 1. Competitivitat de l’empresa a través de les entitats

Programa 2. Participació de les empreses de comerç en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional

Programa 3. Transformació digital

Programa 4: Nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments. ( inclou ajuts per adquisició d’empreses en traspàs)

Programa 5. Internacionalització de la moda

Programa 6. Promoció i comercialització dels productes artesans

Programa 7. Millora de la gestió de l’empresa artesana

Programa 8 . Notorietat de les fires i fires-mercat d’Artesania

Per a més informació i suport en els tràmits us podeu dirigir a l’àrea de creació i consolidació d’empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Entitat col·laboradora de la Xarxa Catalunya Emprèn. Telèfon 935 947 050 .

Adreça electrònica consolidacioiempresa@cerdanyola.cat

Comparteix: