‘L’estiu és gran’ ens porta una programa refrescant per al juliol

Per segon any consecutiu, durant el juliol, es durà a terme la programació de ‘L’estiu és gran’ amb activitats, tallers i actuacions lúdiques pensades per a la gent gran però també obertes al conjunt de la ciutadania.

L’envelliment actiu ha de seguir també durant l’estiu i per aquest motiu, per segon any consecutiu, es durà a terme el projecte ‘L’estiu és gran’ amb una quinzena d’activitats. Es traca d’un programa de tallers, activitats i actuacions adreçades a la gent gran de la ciutat i que es desenvoluparà durant el juliol.

Xerrades de temes d’interès del col·lectiu de la gent gran (insomni, alimentació, dolors i remeis naturals…), visites guiades, passejades, ball, havaneres, cinema a la fresca… i també tallers i activitats continuades conformaran un programa treballat a la comissió de participació del Consell Municipal de la Gent Gran. La seva proposta ha volgut ser variada, fresca i divertida perquè cadascú pugui triar d’acord els seus interessos i la seva disponibilitat.

El programa dóna continuïtat a algunes de les activitats que ja es fan durant l’any en matèria de benestar personal i qualitat de vida i se li ha sumat una oferta d’oci i lleure més d’estiu. La majoria d’activitats es realitzaran als carrers i places de la ciutat, punts de trobada i relació habituals durant l’estiu.

El taller d’entrenament de la memòria, el ioga a l’aire lliure, les passejades matinals per Collserola i el taller ‘Calma la ment i obté benestar’ es faran al llarg del mes, un cop per setmana. Per a participar cal inscripció prèvia i aquesta s’ha de fer trucant al 935 808 888 ext. 2141. La resta de la programació, tot i que ha estat elaborada pensant en el col·lectiu de la gent gran, les activitats estan obertes al conjunt de la ciutadania i són gratuïtes.

Comparteix: