Les entrades del FIT 2018 es posen a la venda el dilluns 23 de juliol

Es podran comprar a Internet a la pàgina web http://entrades.bambalina.cat. L’entitat ha previst un punt de compra a l’Ateneu. El dia dels espectacles d’interior se’n posaran a la venda a la taquilla.

ar_emportats_1Les persones que vulguin gaudir dels espectacles del l’11ª edició del FIT Festival cal que siguin previsores, repassin la programació prevista i comprin les entrades per aquells espectacles que els interessin i que es facin en locals tancats.

El FIT 2018 comptarà amb la participació de catorze companyies, que oferiran vint-i-un espectacles i proposaran tres tallers-jocs per infants, oferts per dues companyies.

Les companyies participants són catalanes (deu), de l’Estat (dues), França (una) i Itàlia (una).

Els espectacles s’oferiran en espais interiors i exteriors. Nou companyies treballaran en espais interiors, oferint tretze espectacles. Les restants cinc companyies oferiran vuit espectacles que es veuran en espais exteriors.

Les entrades a l’avançada tindran un preu de 6 € general i 3 € amb el carnet de Bambalina. A la taquilla es vendran a 7 € general, 4 € amb el carnet de Bambalina.

El circ de sala, fil conductor del FIT 2018

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil ha escollit el circ de sala com a eix temàtic del programa que presenta al públic i programadors, aprofitant el moment dolç que viu aquesta art escènica.

La companyia escollida per a la inauguració és  La Trócola Circ, que presentarà Emportats, Premi FETEN 2018 al millor espectacle de nit. Una companyia de circ que té molt present el teatre i utilitza llenguatges com el musical, humorístic o poètic per fer emergir imatges i idees originals que captiven al públic. Oferiran el seu espectacle al Teatre Ateneu el divendres 21 de setembre, a les 20h (inauguració del FIT 2018) i dissabte 22 de setembre, a les 12h.

El Teatre de l’Ateneu acollirà l’estrena de l’obra Adéu Peter Pan, de Festuc Teatre, el diumenge 23 de setembre a les 12h, i la representació d’Embrossa’t, d’ Addaura. Es tracta d’un espectacle de teatre visual inspirat en l’obra d’en Joan Brossa. Finalista dels premis Max 2018, que es veurà al Teatre Ateneu el dissabte 22 de setembre a les 18h.

Espectacles al Museu d’Art de Cerdanyola

El Museu d’Art de Cerdanyola acollirà tres espectacles. La companyia De Paper presentarà Una poma, un pomer, una estrena absoluta en el marc del FIT. Se’n faran dues representacions el dissabte 22 de setembre, a les 11:30 i 12:30h.

A la mateixa sala es veurà el muntatge 30 elefants sota un paraigua, de La petita Malumaluga. Una proposta carregada d’imatges, colors, sons, jocs, músiques i danses adreçat als més petits entre els petits. Es veurà el dissabte 22 de setembre, a les 17:30 i 18:30h. La programació del MAC es completa amb la proposta de la companyia Don Davel Le Fumiste, on els records són de fum i s’esvaeixen quan els atrapes.

El FIT conquereix el carrer

Els espectacles exteriors s’iniciaran el divendres 21 de setembre, amb una cercavila dels Batúcamela. S’iniciarà a les 19h al carrer de Sant Martí, passarà pel MAC, Lluís Companys i arribarà a l’Ateneu. La plaça de l’Ateneu acollirà la proposta Peixos, parc lúdic de la Mediterrània, a càrrec de La Residual, que funcionarà el dissabte 22 de setembre, en horari de 10:30 a 13:30 i de 17 a 19h. Dissabte 22 de setembre serà dia de cercaviles, perquè La fam proposarà a qui vulgui acompanyar-los amb la proposta  The wolves per unir el Pla de les Alzines amb la plaça de l’Abat Oliba. A partit de les 12:30h. Els Batúcamela sortiran al carrer per unir l’Ateneu amb la plaça de Francesc Layret a partir de les 19h. I La Fam repetirà a les 18h, unint amb The wolves el carrer de Santa Maria amb la plaça de l’Abat Oliba.

El dissabte 22 de setembre El Pot Petit oferirà a la Plaça de l’Abat Oliba i a partir de les 19:30h l’espectacle La gran festa.

El diumenge 23 de setembre la Plaça de l’Abat Oliba acollirà la Wandering Orquestra i les seves accions teatrals a les 12:30 i a les 18h. La companyia Toc de Fusta proposarà Els amics d’en Crusoe  a la Plaça de l’Ateneu, a partir de les 10:30 i fins a les 13:30h.

Destaca la carpa de circ dels Passabarret que s’instal·larà a la Plaça de l’Abat Oliba. Oferiran l’espectacle Rodolfo & Rita que porta a la carpa acrobàcia, il·lusionisme, transformisme, malabars, humor i amor. La proposta es veurà el dissabte 22 de setembre a les 17h i el diumenge 23 de setembre, en funcions de les 12 i 17h.

Dansa aèria per cloure el FIT 2018

Una de les novetats del FIT d’enguany és la incorporació de la Plaça de Francesc Layret com a espai per espectacles. Allà es representarà l’espectacle de clausura Immaginaria, de la companyia italiana Teatro delle Foglie. Una proposta de dansa aèria que no deixarà indiferent a ningú.

El FIT Cerdanyola

El FIT Cerdanyola és un certamen internacional d’arts escèniques especialitzat en teatre infantil i familiar. Té periodicitat biennal i està concebut, en primer lloc, com un gran esdeveniment per a la ciutat que l’acull, amb espectacles i espais d’actuació a diferents indrets i a preus molt populars i, també, gratuïts.

Amb la mateixa importància, el FIT està pensat com un aparador d’algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants del moment.

S’anirà oferint informació a través del portal http://www.cerdanyola.cat/fitcerdanyola i dels perfils socials https://www.facebook.com/Fitcerdanyola, Twitter https://twitter.com/Cerdanyola etiqueta #fitcerdanyola i Instagram, https://www.instagram.com/ajuntament_cerdanyola/

El FIT Festival es celebra en onzena del 21 al 23 de setembre i està organitzat per Bambalina i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Compta amb la col·laboració de la Fundació Xarxa i el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.


Comparteix: