La Diputació i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès inicien les converses per a pacificar el trànsit a la BV-1414

La regidora Laura Benseny, responsable de relacions institucionals amb l’EMD de Bellaterra, i el Diputat de Mobilitat, Jordi Fàbrega, es reuniren ahir amb l’objectiu de reduir el trànsit de la BV-1414 al seu pas per Bellaterra.

pagina14.pacificaciotransitbellaterraLa reunió va servir perquè Laura Benseny traslladés al Diputat els temes més preocupants i les demandes que el veïnat de Bellaterra ha fet arribar a l’Ajuntament sobre la carretera BV-1414. La reducció del trànsit i velocitat a tota la via, una solució semafòrica a l’accés a l’escola bressol Llar d’en Pitus (Avinguda Bartomeu, 23), l’adequació dels ressalts i la il·luminació dels passos zebra són alguns d’aquests temes, junt amb altres propostes que necessitaran més treball i estudi per part de la Diputació de Barcelona per veure’n la viabilitat i possibilitats d’implementar-les.

Laura Benseny va recordar durant la reunió que el darrer ple municipal va aprovar per unanimitat una moció demanant solucions al trànsit que suporta actualment la BV-1414. La regidora celebra la bona disposició i entesa de la Diputació de Barcelona per afrontar aquest tema i espera que en properes trobades l’ens provincial, titular de la via afectada, presenti solucions als problemes que preocupen al veïnat i a l’Ajuntament. Benseny ha recordat la importància del treball conjunt en aquest tema i ha convidat a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra perquè s’incorpori a les properes reunions.

El vocal d’ERC a l’EMD de Bellaterra, Quim Oltra, i el gerent de Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Vicenç Izquierdo, participaren en la reunió junt amb Laura Benseny i Jordi Fàbrega.

Comparteix: