El Pla d’Inversions segueix avançant

El Pla d’Inversions 2017-2019 continua duent-se a terme. En els propers mesos es faran una desena d’obres, algunes ja han començat i unes altres ho faran en les pròximes setmanes.

El pla d’inversions recull la previsió de les obres que el govern vol executar en el període 2017-2019 i se centra en la millora d’equipaments existents i de l’espai públic.

Durant el juliol han començat les obres de millora als barris de Canaletes, Montflorit i Martinica. A Canaletes, en una primera fase, es faran noves la vorera sud de l’avinguda Canaletes i les voreres de tots els carrers perpendiculars a aquesta direcció Collserola. En aquesta actuació també hi ha previst substituir l’arbrat dels carrers Gatosa, Boix i Pedrera. A Montflorit l’actuació se centrarà en la reurbanització del carrer de Montflorit per a fer-lo més accessible. A finals de mes començarà la segona i tercera fase de reurbanització del carrer de la Martinica.

El pla també contempla inversions als mercats municipals. En aquests moments s’estan fent treballs de manteniment i conservació de les cambres frigorífiques dels dos mercats. A més, al de Serraperera s’estan reparant les filtracions que hi ha al soterrani procedents de les parades de peix. Al Mercat de Les Fontetes les obres són de major envergadura i comportaran el tancament del mercat al mes d’agost. Entre d’altres, destaca la remodelació de la façana que dona a la plaça del Pla de les Alzines.

En l’àmbit d’equipaments, les obres de reparació de la coberta de la pista de La Boina a Can Xarau s’estan fent segons el previst. En el mateix espai, també avancen a bon ritme les obres de remodelació de l’edifici de serveis del parc Xarau. Aquest acollirà un bar, uns lavabos i un petit magatzem. A l’agost es faran les obres de millora al parc Esportiu Municipal Guiera que contemplen la reparació de la coberta del pavelló, l’arranjament de la piscina, el poliment del parquet del pavelló i la millora de la climatització.

Ja ha començat també la rehabilitació de quatre pisos de l’edifici de l’avinguda Sant Iscle. Un cop finalitzades les obres, tres d’aquests pisos estaran disponibles per a emergències socials i un es destinarà a casos d’acollida.

Comparteix: