El 6 d’octubre les botigues sortiran al carrer

Els comerços que vulguin participar-hi a la jornada El comerç es viu han d’inscriure’s via formulari bit.ly/6octubrecdv.

comercio-san-martin-8099L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei de Promoció Econòmica, organitza el dissabte 6 d’octubre la jornada El comerç es viu, les botigues surten al carrer  amb l’objectiu que la ciutadania conegui i interactuï amb els comerços locals.

Aquell dia els comerços participants prepararan accions com sortir amb mostradors davant dels seus establiments presentant el que ofereixen i proposaran tallers i altres activitats lúdiques per qui els visiti. Aquestes accions es complementaran amb les activitats que organitzarà l’Ajuntament, que consistiran en propostes lúdiques i cercaviles de músics pels carrers. Donat que El comerç es viu coincidirà amb el 28è Festival Blues de Cerdanyola les activitats d’animació i la música al carrer connectaran amb el festival i les seves músiques.

Inscriure’s a la jornada El comerç es viu

Els comerços de la ciutat que vulguin participar a la jornada El comerç es viu han d’inscriure’s accedint al formulari bit.ly/6octubrecdv

També poden adreçar-se al telèfon 667 582 139 i al mail comerc@cerdanyola.cat

Comparteix: