Cicle de Curtmetratges emmarcat al programa ‘L’Estiu és Gran’

El divendres 27 de juliol, la plaça de l’Abat Oliba acollirà un cicle de curtmetratges organitzat gràcies a la col·laboració de l’entitat Taller de Cinema de Cerdanyola.

índiceEmmarcat en la programació de ‘L’Estiu és Gran’ se celebrarà un Cicle de Curtmetratges el divendres 27 de juliol, a les 22h, a la plaça de l’Abat Oliba. Seran 8 els curts que es projectaran, la meitat d’ells realitzats per Taller de Cinema de Cerdanyola, entitat integrada per gent gran de la ciutat. La resta de curtmetratges que es projectaran són de directors convidats.

Taller de Cinema de Cerdanyola va constituir-se fa quatre anys amb l’objectiu de fer i promoure el cinema i de superar l’estereotip de que el setè art no és cosa de gent gran. Aquest grup de persones actives i molt motivades ja compta amb una desena de curts produïts. El seu darrer treball, el curtmetratge L’estigma, ja es va poder veure en el Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks, Fantosfreak. A més, l’entitat treballa en projectes intergeneracional amb joves de la ciutat.

El Cicle de Curtmetratges forma part de ‘L’Estiu és Gran’, un programa d’activitats organitzades durant el juliol i adreçades al col·lectiu de gent gran de la ciutat. Moltes de les activitats previstes es realitzen a l’aire lliure i estan pensades des de l’òptica de l’envelliment actiu.

Comparteix: