Doble medalla d’or per als conjunts de xou Cerdanyola

Els dos conjunts de xou del club patinatge Cerdanyola van guanyar la medalla d’or a la copa catalana que es va disputar a Figueres aquest cap de setmana.

xou CPCDVEl Quartet i el Xou petit ambdós es van col·locar com a primers de la seva respectiva categoria. El Quartet va guanyar amb el tema “Papallones i huracans” i el grup xou petit ho va fer amb el tema “El lligam del fénix”. Un gran èxit, doncs, per al nostre club que es presentava per primer cop a la final de la copa catalana amb dos conjunts. La modalitat de xou están tenint cada cop més èxit al món del patinatge, on les coreografies realitzades en grup poden arribar a ser molt espectaculars.

Per altra banda, a Pallejà tenia lloc el campionat de Barcelona Infantil C on competien la Clàudia Páez i la Yaiza Arcos. La Clàudia va ser novena desprès del disc llarg, tot i ser primera desprès del curt, i la Yaiza va ser 21a. Un bon resultat donat que és el seu primer any de competició.

I per fi es va disputar al pavelló Can Xarau-Paco Arpide la fase d’Interclub per a les categories que encara no competeixen: les d’iniciació. EL CP Cerdanyola es va endur 14 podis en modalitat lliure i 7 podis en figures obligatòries amb classificació de les set participants per a la semi final.

Un cap de setmana intens doncs per al nostre club, amb excel·lents resultats.

Comparteix: