La Plataforma de suport a les Persones Refugiades i Migrants presentarà una moció al ple de juliol

Fa mesos que diverses entitats de Catalunya estan treballant per millorar les condicions d’empadronament de les persones nouvingudes, siguin quines siguin les circumstàncies de la seva arribada al país.

Imatge de la companya Alícia Ernesto.

Imatge de la companya Alícia Ernesto.

Tenint en compte que el Padró és una eina organitzada directament pels ajuntaments, la Plataforma de suport a les persones refugiades i migrants de Cerdanyola i Ripollet ha proposat als grups municipals el debat d’una moció sobre aquesta qüestió als plens d’aquest mes de juliol. L’objectiu és aconseguir que totes les persones que viuen a la ciutat estiguin inscrites al Padró municipal sent sensibles a les seves circumstàncies.

Actualment estan a l’espera de conèixer la voluntat dels diferents grups municipals per tal que la proposta sigui inclosa en l’ordre del dia corresponent.

Us adjuntem els documents tant de Ripollet com de Cerdanyola.

Canvi de correu electrònic

En els propers dies la Plataforma canviarà el seu correu electrònic de comunicacions. El nou correu electrònic és acollim.cirvalles@gmail.com.

Comparteix: