El Cerdanyola CH tanca la plantilla del primer equip femení amb la incorporació de Júlia Canal

El Cerdanyola CH ha presentat Júlia Canal com a nova incorporació del primer equip femení que disputa l’Ok Lliga, màxima categoria de l’hoquei patins estatal. La jugadora de 19 anys arriba procedent del CH Mataró, on ha passat tota la seva vida esportiva.

Julia Canal ok“He estat 14 anys en el mateix club però necessitava créixer i un canvi en la meva carrera esportiva”, va explicar Canal durant la seva presentació. La jugadora ha disputat aquesta darrera temporada la lliga Nacional Catalana amb el Mataró però ja havia jugat a Ok Lliga en promocions anteriors. Ara, torna a la màxima categoria amb l’objectiu de sumar esforços per seguir pujant esglaons. “Vull ajudar en tot el que pugui i arribar a la Copa de la Reina i quedar entre els quatre primers equips per anar a Europa”.

Sobre el seu perfil com a jugadora, l’entrenador del primer equip, Carles Marín, destaca la seva polivalència: “Amb la seva incorporació, busquem reforçar la part d’atac de més al fons de la pista i, a més, com la resta de jugadores, espero que defensi amb el ganivet a la boca”. Com a representació del club, el vicepresident, Paco Martín, va donar la benvinguda a la ja jugadora del Cerdanyola CH: “La coneixem d’haver-nos fet molts gols en contra, però ara toca que ens els faci a favor”.

Amb l’arribada de Júlia Canal, el club dona per tancada la plantilla del primer equip femení. Així, aquest any l’equip d’Ok Lliga estarà format per les porteres Mariona Surós i Aina Lafon i les jugadores Laia Pera, Gemma Solé, Noëlie Paredes, Maca Ramos, Júlia Canal, Andrea Massons, Joana Xicota i Txell Gimeno. El club està pendent de definir amb Paula Garcia, fins ara jugadora del primer equip, si seguirà com a jugadora verd-i-blanca en l’equip de Nacional Catalana.

Comparteix: