Carles Escolà escollit alcaldable del CxC

L’assemblea del Compromís per Cerdanyola (CxC) escull per unanimitat a Carles Escolà amb l’objectiu de revalidar l’alcaldia de Cerdanyola del Vallès.

AlcaldableCarlesEscolàDavant de la convocatòria electoral municipal del proper Juny de 2019, l’assemblea del CxC va fer una valoració de la feina feta i la situació política. En aquest context, l’assemblea va valorar:

  • La situació de paràlisi, deute i manca de projectes amb la que ens vam trobar l’Ajuntament el 2015 ha estat resolta. El proper govern es trobarà un Ajuntament completament sanejat, els principals problemes resolts o en vies de resolució (Aparca, Guiera, Centre Direccional), una economia en plena marxa i molts projectes ja redactats i només pendents d’execució.
  • Cal teixir aliances per conformar un dic de contenció de la dreta i dels que van deixar la ciutat endeutada i plena d’hipoteques.
  • L’experiència i lideratge del Carles Escolà és clau per revalidar l’alcaldia des de les esquerres.

Per tot això, l’assemblea del CxC ha escollit per unanimitat a Carles Escolà com a alcaldable amb l’objectiu de construir un front d’esquerres ampli, municipalista i que inclogui tots aquells partits d’esquerres que s’oposen a les polítiques de privatització i de retallades de drets del bloc del 155.

Comparteix: