El vi en temps dels ibers al Poblat de Ca n’Oliver

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el CRAC (Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola) organitzen una nova activitats nocturna per a donar a conèixer com era la vida al poblat quan es feia fosc.

1619Coincidint amb les activitats de les Jornades de la Vinya i el Vi del Consorci del Parc Natural de Collserola en col·laboració amb tots els municipis de l’àmbit del Parc, el Museu de Ca n’Oliver organitza l’activitat nocturna ‘El vi en temps dels ibers’ el divendres 13 de juliol a les 21 hores.

Es tracta de la visita d’en Bilos i la Betinin, dos personatges ibèrics del segle III aC, que explicaran com era la vida en un poblat ibèric quan es feia fosc. Parlaran dels animals nocturns, del cel ple d’estels, de la foscor, dels sorolls de la nit… L’activitat s’acabarà a la terrassa del museu amb un tast de vins i un petit piscolabis per acompanyar.

L’activitat és gratuïta, no cal inscripció per a participar i està recomanada per a majors de 12 anys.

Estiu al Museu

Durant l’estiu el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver estarà obert i és un bon moment per veure la seva exposició permanent sobre la cultura ibèrica ‘Cerdanyola, terra d’ibers’. Aquests dies també es pot visitar l’exposició temporal ‘Abans de l’Alba’ que mostra 30 anys de treballs arqueològics a la Plana del Castell.

Activitats puntuals

  • Diumenge 8 de juliol i diumenge 12 d’agost, a les 12 hores, visita guiada gratuïta a l’exposició permanent ‘Cerdanyola, terra d’ibers’
  • Diumenge 15 de juliol, de 10h a 14h, jornada de portes obertes a l’església de Sant Iscle. A les 12h, visita guiada
  • Dissabte 21 de juliol i dissabte 18 d’agost, a les 18:30 hores, visita guiada a l’exposició temporal ‘Abans de l’Alba’
  • Diumenge 6 d’agost jornada de portes obertes amb entrada gratuïta
Comparteix: