El Museu d’Art de Cerdanyola ofereix una vista dinamitzada a l’exposició ‘Entusiasme’

La visita està adreçada a un públic familiar i es farà el diumenge 15 de juliol a les 12h i anirà a càrrec d’Experimentem amb l’Art.

activitatfamiliarmacEn el marc de l’exposició Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA, el Museu d’Art de Cerdanyola ofereix una visita dinamitzada per a famílies. L’activitat, que anirà a càrrec de l’Espai d’Educació Artística i Creació Contemporània Experimentem amb Art, vol fer viure l’art d’una forma dinàmica i divertida. La visita dinamitzada està adreçada a un públic familiar i recomanada per a majors de 6 anys. Es farà el diumenge 15 de juliol a les 12h i per a participar no cal inscripció prèvia però les places són limitades.

Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). L’exposició es pot visitar al Museu d’Art de Cerdnayola fins al 2 de setembre.

Comparteix: