L’Ajuntament i la Federació Catalana d’Handbol signen l’acta de reversió dels Béns Mobles del PEM Guiera

Aquest és un pas més per a resoldre la situació del Parc Esportiu Municipal Guiera. L’alcalde i el president de la Federació Catalana d’Handbol han aprofitat la trobada per parlar de temes pendents.

parc_esportiu_guieraL’alcalde, Carles Escolà, i el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, han signat aquest matí l’acta de reversió dels Béns Mobles del Parc Esportiu Municipal de Guiera. Aquest és un document amb el llistat de tots els elements inventariables de la instal·lació que no siguin pròpiament l’edifici. La firma de l’acta és un pas més en el camí per resoldre la situació del PEM Guiera, que va ser gestionat per la Federació Catalana d’Handbol fins al 2014. Des de llavors la gestió de la instal·lació la fa l’Ajuntament, primer mitjançant una intervenció del servei i des del 2016 de forma directa.

La trobada entre Escolà i Fort també ha servit per a tractar temes pendents, entre aquests el valor de reversió de l’equipament. En aquests moments s’està elaborant l’informe per a presentar una proposta.

Comparteix: