El Fantosfreak arriba a la dinovena edició plenament consolidat i carregat de talent

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks compta amb una excel·lent acollida per part del públic. Aquest any, el festival se celebrarà entre el 16 i 20 de juliol; com sempre al parc del Turonet.

Imatge: Miguel Ángel (Facebook)

Imatge: Miguel Ángel (Facebook)

Entre el 16 i el 20 de juliol, Cerdanyola del Vallès tornarà a ser la ciutat referent del gènere fantàstic i freak. El Fantosfreak arriba a la seva dinovena edició i ho fa amb la intenció de tornar-se a superar i no decebre al públic que arriba a superar les 1.500 persones diàries.

Rafa Dengrà explicava durant la presentació del Fantosfreak que en aquesta edició el públic podrà veure una mica de tot en els 44 curts seleccionats: terror, freak, comèdia, fantàstic… i no faltaran els personatges habituals com el SuperGarci, El Niño Pedales i Pepito, entre d’altres, encarregats de les presentació dels curtmetratges. Dengrà afegia que per primera vegada s’ha seleccionat el curt d’un director més jove que el mateix festival; es tracta de Redder de Pedro Villarejo. L’altre curt amb essència cerdanyolenca és Un viaje a tomar por culo de Chesco Murillo, que obrirà el festival.

Abans de la projecció dels curts i com ja és tradició, el públic podrà gaudir de petits concerts. Aquest any, l’estrella serà Ken Stringfellow, fundador de The Posies i exguitarrista de la mítica banda R.E.M. Stringfellow ha col·laborat en els curtmetratges australians Smashed i Too Dark, seleccionats per al festival. El guitarrista oferirà un concert el dijous 19 de juliol. El dilluns 16, actuarà La Coctelera Negra, el dimarts 17, Missifuzz, el dimecres 18 Wild Mamas. A més, Riot Wrestling tornarà al Fantosfreak per a oferir el millor espectacle de lluita lliure el divendres 20 de juliol. També el divendres, el festival comptarà amb la presència del director Marc Carreté, qui presentarà el thriller de la seva segona pel·lícula d’After the lethargy.

Comparteix: