Doble representació del CP Cerdanyola al campionat d’Espanya

CTO ESPAÑA JUNIOR SENIOR 2018Les categories de Júnior i Sènior disputaven aquest cap de setmana el campionat d’Espanya en modalitat lliure a la ciutat de La Corunya (Galícia).

El club patinatge Cerdanyola va tenir doble representació, una per categoria. En sènior la Clàudia Borràs va acabar 31ena del disc curt i no es va poder classificar per al disc llarg del dia següent. En júnior, l’Andrea Prieto va realitzar un bon disc curt i al final de les dues jornades es va classificar com a 14ena. Un bon resultat donat l’alt nivell de competició tractant-se d’un campionat d’Espanya.

Mentrestant, a Masquefa (Barcelona) es disputava el campionat de Barcelona per a les cadets E i Juvenil E. En Cadet E la Sònia Codina va acabar a la sisena posició, mateix lloc que ocupava desprès del disc curt. Un bon resultat donat que és el seu primer any de competició. En juvenil E l’Andrea López va acabar 14ena.

Comparteix: