Final Nacional de Gimnàstica Rítmica Individual Jocs Esportius Escolars de Catalunya

La gimnasta cerdanyolenca Sara Viñals Puentes 3ª Classificada a la Final Nacional de Gimnàstica Rítmica Individual dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

aLa gimnasta de l’Associació Esportiva IES Banús de Cerdanyola va pujar al podi com a única representant del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud en la categoria Juvenil amb el seu exercici individual amb cèrcol.

Durant la temporada la Sara ha participat en nombroses competicions amistoses per tot Catalunya i en les diferents competicions d’àmbit comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb altres clubs de gimnàstica rítmica dels municipis de Badia del Vallès, Montcada i Reixac i Cerdanyola, pujant al podi com a 1ª classificada a la Fase I i Final Comarcals i, després d’haver disputat la Fase Territorial, es va classificar per a la Final Nacional celebrada a Viladecans el 10 de juny, obtenint la 3ª posició com a colofó a una temporada destacada.

2

Comparteix: