Darrer Consell Municipal de l’Esport Escolar abans de les vacances d’estiu

El darrer Consell Municipal d’Esports de la temporada serveix per informar de l’estat de les obres a la coberta de la Boina i de la previsió de les del PEM Guiera.

sdrDurant el mes d’agost el Parc Esportiu Municipal de Guiera romandrà tancat per a dur a terme les obres de millora previstes. El Servei d’Esports treballa perquè part de les obres estiguin enllestides abans que les entitats comencin la preparació de la temporada vinent. La previsió és polir el parquet i canviar la coberta del pavelló. També es buidarà la piscina per arranjar les seves parets i terra i es millorarà la climatització de la instal·lació esportiva.

Des del Servei d’Esports es va aprofitar per avançar la informació relativa a l’ampliació del PEM Guiera. Actualment s’està redactant l’avantprojecte de reordenació i s’ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona. En els inicis del PEM Guiera hi havia prevista una segona fase de construcció però des de llavors han canviat les necessitats i actualment, i després d’haver recollit les peticions dels clubs que fan ús de la instal·lació, s’ha acordat que el més urgent és un Pol3 (pista triple descoberta), pista de volei i handbol platja.

En referència a les millores de la ZEM Can Xarau. Els treballs a la coberta de la pista de ‘La Boina’ s’estan fent a bon ritme i estarà acabat segons la previsió. També s’està a l’espera de l’adjudicació amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a cobrir la pista que hi ha davant l’edifici de la piscina. D’altra banda, s’està redactant el projecte executiu de la reforma del vestíbul de l’edifici de la piscina i gimnàs.

Calendari dels Consells

El Servei d’Esports també va comunicar que a partir del curs vinent els consells municipals d’esports variaran el seu funcionament. L’escolar serà de 19h a 19:45h i el municipal d’esports de 20:15h a 21h. La franja entre les 19:45h i les 20:15h serà conjunta per a tractar els temes comuns entre els dos consells. El calendari de consells per a la temporada vinent serà 16 d’octubre, 19 de febrer i 14 de maig.

Educació 360

La regidora d’Esports, Laura Benseny, va anunciar que el curs vinent se seguirà treballant en el projecte Educació 360. Benseny va recordar que ja s’ha celebrat una jornada de treball amb l’assistència de més AMPAs que entitats. En ella es van establir diferents blocs per anar treballant i el primer d’aquests és els valors en l’esport en edat escolar. La propera jornada de treball serà el 19 de setembre i se seguirà treballant sobre el tema dels valors.

Adjudicacions

En el temps de precs i preguntes, les entitats esportives es van interessar per l’adjudicació del servei de bar del Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide i del PEM Guiera. Des del Servei d’Esports es va informar que el primer es trobar en el procés de contractació, però que és difícil que pugui estar obert al setembre abans de començar la nova temporada esportiva. En referència al de Guiera, ha calgut un informe tècnic i això ha enrederit el procés.

Les entitats també es van referir a la ZEM Riu Sec. La regidora d’Esports va explicar que s’ha fet una valoració del cost per posar al dia les instal·lacions i va afegir que ara cal un estudi de viabilitat abans de poder fer el procés de licitació.

Comparteix: