Alumnes de la UAB guanyen el “Proyecto Mañana 2018” d’Atresmedia

Atresmedia impulsa el “Proyecto Mañana 2018″, que permet a estudiants de comunicació d’universitats d’arreu d’Espanya presentar projectes de ràdio i televisió. Les alumnes del grup de la UAB han guanyat una beca per realitzar un trimestre de pràctiques a les àrees multimèdia d’Atresmedia.

CapturaPer tercer any consecutiu estudiants de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB han guanyat el concurs “Proyecto Mañana 2018″, impulsat per Atresmedia, pel disseny d’una plataforma informativa. El premi consisteix en una beca trimestral per fer pràctiques a les àrees multimèdia del grup Atresmedia.

María del Río, Inass Hodda, Alba J. Sáez i Mariana F. Galán, són les alumnes guanyadores. El seu projecte tutel·lat per Xavier Morral, Santiago Tejedor i Carles Llorens, es va presentar el passat 21 de juny a Madrid, competint amb les propostes presentades pels representants de quatre facultats més de comunicació espanyoles: la Universidad de Navarra, la Universidad de Málaga, la Universitat Pompeu Fabra, i  la Universidad Complutense de Madrid, que també va ser premiada. El jurat va estar format pels màxims directius del grup Atresmedia.

Les alumnes van presentar i defensar davant del jurat un projecte comú, que coincidia amb el treball que havien de portar a terme els estudiants de la resta d’universitats participants, i un projecte propi que s’encarregava d’assignar Atresmedia. El tema de l’octava edició ha tingut com a eix central l’elaboració d’un projecte en la proposta d’un portal informatiu per a un grup de televisió.

El projecte A360 defensat per les 4 estudiants proposa la creació d’una plataforma informativa que trasllada l’actualitat immediata al públic a través de la construcció d’històries seleccionades i compartides pels líders d’opinió del grup i es planteja com una aplicació mòbil que complementa a la resta de plataformes de la corporació. La innovadora proposta els ha valgut l’elecció per part dels directius del grup que han premiat el projecte de la Facultat com el projecte guanyador per tercer any consecutiu.

Proyecto Mañana 2018

El “Proyecto Mañana 2018″ és fruit del conveni de col·laboració que es va signar l’octubre de 2015 entre el grup Atresmedia i la UAB i té com a principal objectiu impulsar, executar i coordinar un projecte de recerca i desenvolupament en l’àmbit universitari que identifiqui i fomenti la creativitat i el talent entre els estudiants de comunicació audiovisual. Les estudiants guanyadores podran gaudir de beques bimestrals a les empreses d’AtresMedia a Madrid a la tardor i hivern de 2018-2019.

Comparteix: