Veus Sense Fronteres clou unes jornades mèdiques a Barcelona

La coral cerdanyolenca “Veus sense Fronteres” col·labora per la recol·lecta de donatius en favor de l’ONG “Pallasos sense Fronteres”.

c9d07334-afad-4dee-8f44-5d3a33a5b4f2La setmana passada, a l’auditori de la Universitat Pompeu Fabra, la coral cerdanyolenca “Veus sense Fronteres”, de la mà de la seva directora Celine Borràs, va cloure les Jornades de Gestió Clínica en Atenció Primària organitzades per la Camfic i la Aific, uns dels primers actes públics de la nova consellera de salut Alba Verges.

Com és habitual, la formació creada inicialment per professionals de la sanitat, ha aprofitat per fer difusió i recol·lecta de donatius en favor de l’ONG “Pallassos sense Fronteres”, ONG amb la que porten col·laborant tot el curs 2017-2018 .
Directors de tota Catalunya que buscaven solucions organitzatives vers el greu dèficit de recursos que pateix l’atenció primària han aplaudit iniciatives com la de Veus sense Fronteres.

Comparteix: