L’ACAC convoca una assemblea urgent per evitar la instal·lació de l’antena de Vodafone

L’ACAC torna a alertar que Vodafone està disposada a instal·lar definitivament l’antena del carrer Renaixement. Per intentar unir forces, ha convocat una assemblea demà dimecres a les 19 h en el Centre Cívic Serraparera.

Imatge: PAC

Imatge: PAC

Els darrers esdeveniments han posat de manifest que Vodafone està disposada a instal·lar definitivament l’antena del carrer Renaixement. Segons informa ACAC, en l’últim mes ha intentat dues vegades terminar la instal·lació i la setmana passada es va personar un advocat de l’empresa amb l’objectiu d’executar l’obra.

Aquesta setmana el regidor encarregat del cas, Ivan González, va convidar a l’ACAC a participar en una reunió amb el representant de l’operadora i l’advocat mencionat anteriorment. Durant l’assemblea, l’ACAC va poder comprovar que Vodafone no estava disposada a escoltar les consideracions de les veïnes i que acabaria instal·lant l’antena, ja que “compleix tots els requisits legals”. Segons l’ACAC, l’empresa no té cap interès en negociar res amb les veïnes i l’Ajuntament.

Ivan González ha tornat a dictar una nova pròrroga que durarà dos mesos, el temps que té la ciutadania per aconseguir aturar la instal·lació de l’antena. Per aquest motiu, l’ACAC ha convocat una assemblea per al dimecres 20 de juny a les 19 hores de la tarda en el Centre Cívic Serraparera.

Comparteix: