Declaració del Consell de Govern sobre la llibertat ideològica i d’expressió a la UAB

Davant de les acusacions de presumpta vulneració del dret a la llibertat d’expressió i d’altres drets fonamentals, el Consell de Govern expressa la seva confiança en l’Equip de Govern i el seu compromís amb la defensa de tots els drets fonamentals.

Davant de les acusacions de presumpta vulneració del dret a la llibertat d’expressió i d’altres drets fonamentals per part de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consell de Govern expressa la seva confiança en l’Equip de Govern i el seu compromís amb la defensa de tots els drets fonamentals. En aquest sentit, manifesta que la judicialització sistemàtica dels conflictes interns de la Universitat és innecessària i en dificulta la gestió amb els recursos de la institució.

El Consell de Govern reitera que la Universitat Autònoma de Barcelona és i continuarà sent un espai de llibertat i que la tolerància i el respecte per la pluralitat ideològica són irrenunciables.

Comparteix: