El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil 2018 girarà entorn el circ

El FIT tornarà a omplir Cerdanyola de teatre els dies 21, 22 i 23 de setembre per a celebrar la seva onzena edició de la mà de Bambalina.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Enguany, Bambalina, entitat organitzadora del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola, ha volgut posar en valor el bon moment que està vivint el circ i ha escollit aquest gènere per a fer de fil conductor de l’onzena edició del festival que se celebrarà el 21, 22 i 23 de setembre.

L’espectacle inauguració del FIT 2018 serè Emportats amb la companyia valenciana La Trocola Circ. Es tracta d’un espectacle de circ per a tots els públics que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes. A més ha rebut el premi de La Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas (FETEN) 2018 al millor espectacle de nit.

El dissenyador de Cerdanyola Ramon Sauló s’ha encarregat de redissenyar el cartell del festival i aprofitant el paper destacat que té el circ en l’edició d’aquest any, ha volgut donar protagonisme als personatges ‘fins ara secundaris’ del cartell.

Comparteix: