En marxa l’elaboració del Reglament per a l’adjudicació d’habitatges d’inserció municipal

El procés s’inicia amb l’aprovació del tràmit de participació ciutadana previ a l’elaboració i aprovació del Reglament per a l’adjudicació d’habitatges d’inserció municipal per a casos d’exclusió social residencial i emergència social.

cases_fustaL’Ajuntament de Cerdanyola, a través de Serveis Socials i l’Oficina local d’habitatge, impulsa l’aprovació d’un reglament municipal que reguli els requisits i les condicions que han de tenir les persones demandants d’un habitatge d’inserció municipal per trobar-se en situacions d’exclusió social residencial o emergència social per pèrdua del seu habitatge habitual. El reglament també regularà el règim jurídic i econòmic de l’adjudicació d’aquests habitatges.

Previ a l’elaboració i aprovació d’aquest reglament la ciutadania pot fer les aportacions que consideri adients. El termini per fer-les és de deu dies naturals a comptar a partir del 25 de maig, l’endemà de la data de la publicació del tràmit de participació ciutadana al web municipal.

Per a més informació adreceu-vos a l’Oficina Local d’Habitatge (carrer de Lluís Companys, 1), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, trucant al telèfon 935 808 888, ext. 3297 i /o 3254 o bé enviant un mail a info.habitatge@cerdanyola.cat

Comparteix: