‘Ja ‘Tardes’!!’, una alternativa d’oci de consum per als joves

El Casal de Joves Altimira ha organitzat una programació d’activitats alternatives a l’oci de consum, adreçades al jovent de la ciutat.

casalEl Casal de Joves Altimira presenta la primera edició del Ja ‘Tardes’!!, una programació excepcional d’activitats adreçades als joves d’entre 12 i 29 anys. La iniciativa té com a finalitat oferir al jovent de la ciutat una alternativa a l’oci de consum.

Durant les tres darreres setmanes de juny, el Casal de Joves oferirà un ampli ventall d’activitats: taller de sushi, taller de mecànica de bicicletes, circ, bachata, defensa personal, flamenc, llengua de signes… Els tallers s’organitzaran en una, dues o tres sessions d’entre una hora i hora i mitja de durada. Les places són limitades i les inscripcions (gratuïtes) ja estan obertes i es podran fer fins a 48 hores abans de la realització del taller corresponent. Les inscripcions es poden fer presencialment al Casal de Joves (passeig del Pont, 45) o a http://bit.ly/InfoJaTardes

També s’organitzarà torneigs de FIFA (dissabte 16 de juny), futbol ‘Jaula’ (divendres 29 de juny) i Màgic (dissabte 30 de juny) amb premis. I els més intrèpids podran apuntar-se a un Escape Room, amb un premi per a l’equip que aconsegueixi sortir durant els 30 minuts de durada de l’activitat.

A més de la programació, els divendres 15 i 29 de juny també hi haurà un espai de música en directe #Bucstock amb concerts en format acústic amb els grups que assagen als #BucsAltimira.

Comparteix: