Fantosfreak fa pública la selecció de curtmetratges per a la 19a edició del Festival

El 19è Fantosfreak, Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks, ha anunciat la seva selecció de curtmetratges en la que será la edició més internacional.

Imatge: Miguel Ángel (Facebook)

Imatge: Miguel Ángel (Facebook)

Entre els 44 curtmetratges que formen la programació del festival es troba Latched, el nou treball de Justin Harding, triple guardonat en la darrera edició del Fantosfreak, Teddy Bears are for Lovers que recentment ha anunciat que es convertirà en llargmetratge amb Joe Dante (Gremlins) com a productor executiu i Smashed i Too Dark on col·labora Ken Stringfellow, fundador de The Posies i guitarrista del mític grup nord-americà R.E.M.

El curts catalans també destaquen amb obres com Psycho Kino o Caronte, que van tenir la seva estrena en el darrer Festival de Sitges o RIP, curt guanyador del certamen. A més, Fantosfreak comptarà amb representació cerdanyolenca de la mà Chesco Murillo amb Un viaje a tomar por culo i de Pedro Villarejo amb Redder, convertint-se en el participant més jove de la història del festival amb només 15 anys d’edat.

Fantosfreak es celebrarà del 16 al 20 de juliol al Parc del Turonet de Cerdanyola del Vallès, portant a les nits de juliol una programació fresca, diversa i plena de sorpreses, entre les que es troba la presentació del festival d’aquest any que serà dedicada a pirates i corsaris.

Comparteix: