15 anys del cicle de passejades per a la Gent Gran ‘A cent cap als 100′ a Cerdanyola

Enguany, una cinquantena de persones grans de la ciutat han pogut participar en el cicle de passejades ‘A cent cap als 100′. El 16 i 17 de maig, el cicle va acabar amb una doble jornada de cloenda amb la participació dels 65 municipis que han format part del programa aquest any.

Cerdanyola ha participat un any més, i ja van 15, en el programa de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als 100′. Una cinquantena de persones de la ciutat han participant en alguna de les quatre passejades organitzades durant aquest any i 17 d’aquestes van poder gaudir de la jornada de cloenda, realitzada el dimecres 16 de maig a Palau-Solità i Plegamans. En aquesta última jornada poden participar les persones que han realitzat un mínim de 3 passejades durant l’any.

En l’actual edició del programa, Cerdanyola del Vallès ha compartit passejades amb Vilanova del Camí, Molins de Rei i Arenys de Munt. En total han estat 65 municipis adherits al programa i distribuïts en grups de 3 o 4 poblacions. La jornada de cloenda es va fer en dos dies consecutius reunint un total de 2.400 persones. Com a novetat, enguany el programa ha introduït la pràctica de la marxa nòrdica oferint formació al monitoratge i persones usuàries.

El programa de passejades ‘A cent cap als 100′ forma part del programa d’activitat física per a la gent gran del Complex Esportiu Municipal de Can Xarau. Les persones participants a les passejades són persones abonades a les instal·lació esportiva i habitualment practiquen alguna de les activitats adreçades al col·lectiu de la gent gran com ara fitness salut, gimsuau o aquagim.

Des del Servei d’Esports s’anima a la ciutadania a participar en activitats que comportin una millora de l’aptitud física, el benestar i la salut. Caminar i fer esport és una de les activitats que reuneixen aquests requisits necessaris per tal d’arribar als cent anys amb una bona salut.

Comparteix: