El PEM Guiera ofereix un campus estiuenc replet d’activitats esportives

El Súper Campus d’Estiu del Parc Esportiu Municipal Guiera es durà a terme entre el 25 de juny i el 27 de juliol en torns setmanals i està adreçat a infants nascuts entre el 2003 i el 2014.

parc_esportiu_guieraLes activitats esportives seran les protagonistes del Súper Campus d’Estiu del Parc Esportiu Municipal Guiera. Aquest any, el campus es durà a terme entre el 25 de juny i el 27 de juliol en cinc torns setmanals. El seu horari serà de dilluns a divendres de 9h a 13h per a l’opció de matí, i de 9h a 17h per a l’opció de tot el dia. Entre les 13h i les 14:30h serà el temps reservat per a dinar. A més, també hi haurà servei d’acollida gratuït entre les 8h i les 9h.

Els infants que hi participin es distribuiran en tres grups: menuts, infantil i júnior, segons la seva edat. Els infants més petits (menuts) són els nascuts entre el 2012 i el 2014 i durant els dies de campus faran exercicis psicomotrius, iniciació esportiva, tallers de manualitats, activitats aquàtiques i jocs. El grup infantil (nascuts/des entre el 2008 i 2011) també farà iniciació esportiva, activitats aquàtiques, tallers de circ, tir amb arc, esgrima, jocs populars… I el grup júnior (nascuts/des entre el 2003 i 2007) practicaran esports individuals i d’equip, activitats de muntanya, de fitness i aquàtiques, entre d’altres.

El període d’inscripció serà entre el 14 de maig i el 22 de juny, de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h a la recepció del PEM Guiera (avinguda de Guiera, 6-8).

Comparteix: