Història i tradicions als Casals d’Estiu del Museu de Ca n’Oliver

Aquest any, el Museu d’Història de Cerdanyola ofereix dues propostes ben diferents per als Casals d’Estiu. Al juny-juliol el casal girarà al voltant de la història i al setembre se centrarà en la cultura tradicional i hi haurà un canvi d’ubicació.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El Museu d’Història de Cerdanyola torna a oferir un casal d’estiu amb dues temàtiques diferents, una per al torn del 25 de juny al 6 de juliol i l’altra per al del 3 al 7 de setembre. Els dos casals estan dirigits a infants d’entre 6 i 10 anys i l’horari serà de 9h a 13h, amb opció d’acollida al matí (de 8h a 9h) i al migdia (de 13h a 15h) al preu d’1 € l’hora.

‘Viatjant per la història’ és la proposta pel casal del 25 de juny al 6 de juliol al Museu de Ca n’Oliver. Aquest casal està plantejat com un viatge a través del temps, des de l’època dels dinosaures fins avui. Carregats amb un bagul que aniran omplint durant el seu viatge, les nenes i els nens visitaran cada dia una època històrica en un espai diferent (les exposicions del Museu, el poblat de Ca n’Oliver, l’església de Sant Iscle, la masia de Can Coll…). A través de les explicacions, l’observació i els tallers els infants descobriran la vida quotidiana dels homes i les dones del passat. El preu és de 100 € i el termini d’inscripció finalitza el 17 de juny.

‘Anem de Festa!’ és la proposta pel casal que es durà a terme entre el 3 i el 7 de setembre. En aquesta ocasió tant la temàtica com la ubicació són noves: els grups de cultura tradicional de Cerdanyola del Vallès (diables, geganters, castellers i dansaires) seran els protagonistes d’uns casals que es faran al jardí del Museu Ca n’Ortadó. A través de les històries, els jocs, els contes i els tallers, les nenes i els nens descobriran l’origen, el vestuari i els balls d’aquests personatges fantàstics de Cerdanyola i prepararan la seva pròpia Festa Major per al darrer dia. El preu és de 50 € i les inscripcions per aquest casal es poden fer fins el 20 de juliol.

Les inscripcions

Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver (carrer de València, 19)

935 804 500

museucanoliver@cerdanyola.cat

Comparteix: