Esquerra no ha estat informada ni consultada respecte una ampliació del contracte amb CESPA

ERC lamenta no haver estat informada ni consultada sobre la possibilitat d’ampliació del contracte amb CESPA.

cespaEn relació a les informacions sense confirmar relacionades amb la vaga del servei de neteja viària i recollida d’escombraries de Cerdanyola del Vallès, el Grup Municipal d’ERC de Cerdanyola ha manifestat que no se’ls ha consultat, ni tan sols comentat, la possibilitat d’ampliar el contracte amb CESPA, per tal que aquest increment econòmic en la concessió serveixi per augmentar el salari dels seus treballadors i resoldre el conflicte laboral. Desconeixen qui i quan s’ha pogut posar sobre la taula aquesta possibilitat per arribar a un acord amb els treballadors, en tot cas creuen que no és la millor fórmula per a què els treballadors recuperin el poder adquisitiu perdut després d’anys de congelació salarial.

Així mateix, insten al govern municipal a obrir un expedient informatiu per esbrinar què hi ha de cert en les declaracions que s’han fet públicament sobre serveis no prestats, o realitzats de manera insuficient i deficient per la concessionària, però passats a certificar i pagats per l’Ajuntament de Cerdanyola.
Comparteix: