L’exposició ‘Banca convencional versus banca ètica’ es pot veure aquests dies a l’Ateneu

Durant tota la festa major i fins al dia deu de maig, es podrà veure a l’Ateneu la mostra que presenta les pràctiques de la banca convencional versus la banca ètica.

banca_etica-2L’exposició forma part de la campanya sobre consum conscient impulsada pels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Barberà del Vallès, en el marc del projecte intermunicipal d’impuls de l’economia social i solidària.

La mostra ‘Banca convencional versus banca ètica’  explica de manera molt gràfica les inversions – i els beneficis que se n’obtenen – tant de la banca convencional com de la banca ètica.

Taula Territorial de l’Economia Social

Els ajuntaments participants del projecte intermunicipal d’impuls de l’economia social i solidària junt amb entitats que treballen en l’àmbit de l’economia social i solidària dels quatre municipis van participar a la primera trobada de la Taula Territorial de l’Economia Social que es va celebrar el 12 de març a Ripollet.

La reunió va servir per a comprovar l’interès de les diferents entitats convocades en la creació d’un grup de treball estable per compartir inquietuds i necessitats comunes. Els ajuntaments i entitats reunides van decidir continuar la tasca iniciada en una segona reunió al juny per treballar les diferents propostes aportades.

A la trobada també es va proposar ampliar el grup de treball a d’altres entitats que s’hi vulguin afegir i intercanviar informació entre les corporacions i entitats participants. També es va acordar fer els tràmits necessaris per a rebre les notificacions de les actuacions que s’estan realitzant des d’altres organismes supramunicipals com ara l’ Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària.

Comparteix: