El XIX Fantosfreak es celebrarà al parc del Turonet del 16 al 20 de juliol

El jurat selecciona els curts que es veuran els dies del festival al Parc del Turonet. L’organització anuncia que hi haurà música en directe a càrrec de grups locals, torna la lluita lliure i es preparen noves històries de Pepito, Niño Pedales, FantosGarci i Los bailongos

fantosfreak_fechas_2018Fantosfreak ha tancat la convocatòria per la 19a edició del festival amb un total de 342 curtmetratges rebuts de 39 països diferents, augmentat el número d’inscripcions de la darrera edició i consolidants el seu èxit com a festival. Això confirma la confiança que els i les participants tenen en Fantosfreak any rere any com a espai per exhibir els seus treballs. A més, el festival dóna suport al talent mitjançant premis econòmics (2400€ en total) i mencions especials que valoren aquells aspectes dels curts que també mereixen reconeixement. El Festival Fantosfreak es celebrarà del 16 al 20 de juliol al Parc del Turonet, un espai a l’aire lliure que acull a un públic de 1.500 persones cada nit, convertint al Fantosfreak en el festival de curtmetratges de gènere més multitudinari de l’estat espanyol.

Fantosfreak proposa a les persones que vulguin estar al dia de totes les novetats del festival, ho poden fer a través de les xarxes socials i el web on trobaran notícies, imatges, vídeos i els curtmetratges guanyadors d’anteriors edicions.

El Fantosfreak, Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, l’organitzen l’entitat homònima i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: