La Diada de Sant Jordi torna a omplir la ciutat de lletres, colors… i dracs!

La Diada de Sant Jordi d’enguany va tornar a treure al carrer a milers de ciutadans que van aprofitar el dia per gaudir-lo envoltats de llibres i pètals.

Imatge: @joventcdv

Imatge: @joventcdv

El dia del llibre va gaudir d’un fantàstic sol que va il·luminar els carrers d’una ciutat plena de llibres, roses i bon ambient. La jornada començava a les set del matí, quan les més matinadores començaven a preparar les paradetes a la Plaça Abat Oliba. Tot estava sent organitzat amb molt detall, des de les paradetes de les entitats fins a les llibreries més conegudes de la ciutat, passant pels estands polítics i, per descomptat, per la ja consolidada carpa al carrer de Cerdanyola Ràdio.

A les nou del matí la plaça començava a rebre l’escalfor de la ciutadania – i del sol -, mentre que a prop de la Renfe, acomiadant a les cerdanyolenques que marxaven a estudiar o treballar, s’escoltava la Marató de Lectura – que després continuaria a la plaça de l’Ajuntament -, dedicada a Manuel de Pedrolo. Les hores passaven i cada cop la plaça estava més plena i l’engranatge cultural de la ciutat funcionava a ple rendiment amb una agenda carregada d’actes: tallers literaris, racons de lectura, signatures d’autors locals, espectacles infantils,…

A les nou de la nit ja no quedaven roses per vendre i, els pocs llibres que no s’havien venut, tornaven a les seves caixes de cartó, amb destí a les llibreries de la ciutat, on cada dia és Sant Jordi!

Comparteix: