Ciutadans (Cs) Cerdanyola reclama una solució immediata per al mal estat del carrer Sevilla

La regidora de Cs, Sonia Rodríguez, critica que l’equip de govern “no ha estat capaç d’impulsar el projecte de remodelació del carrer” i només ha anat “posant pegats” durant aquests tres anys

socavones calle Sevilla CerdanyolaLa regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha reclamat a l’equip de govern “una solució immediata” per als grans esvorancs que es formen en la calçada del carrer Sevilla. Aquest cap de setmana es van col·locar unes planxes metàl·liques per evitar que els vehicles toquessin en l’asfalt que “han provocat greus molèsties als veïns perquè el soroll és ensordecedor cada vegada que passa un cotxe”, ha explicat l’edil. Rodríguez ha recordat que “el problema porta anys pendent” i, en tres anys de legislatura, el govern “no ha estat capaç d’impulsar el projecte per a la remodelació del carrer” que ja està dissenyat.

Sonia Rodríguez ha denunciat que “una vegada més es demostra la paràlisi d’aquest govern” i ha criticat que en aquest mandat “ha estat més preocupat en temes ideològics que a mantenir la ciutat i solucionar els problemes quotidians de la gent”. La regidora de Ciutadans ha exigit que “s’engegui el projecte per arreglar el carrer Sevilla el més aviat possible”.

Comparteix: