Esquerra dedicarà la parada de Sant Jordi a les preses i els presos polítics

El marge de benefici dels llibres i roses venuts obtingut a la parada de Sant Jordi es destinarà a l’associació de presos i exiliats. També s’hi habilitarà un espai amb tot el necessari per escriure cartes a les preses i els presos polítics.

Imatge: @davidfm74

Imatge: @davidfm74

La Secció Local d’ERC a Cerdanyola, conjuntament amb el Jovent Republicà, posaran parada a la plaça Abat Oliba de Cerdanyola tot el dia de Sant Jordi. S’hi podrà trobar des de les últimes novetats literàries, passant per llibres d’assaig i anàlisi polític sobre el procés d’independència català, fins a una gran varietat de llibre infantil i juvenil.

També es podrà comprar roses vermelles, que aniran decorades amb un llaç groc en record dels presos, exiliats i represaliats polítics.
El marge de benefici dels llibres, de les roses i del merchandising que generi la parada es destinarà íntegrament a l’Associació Catalana pels Drets Civils. Aquesta entitat, creada per familiars i amics dels presos i exiliats polítics, vol donar veu i ajudar als represaliats i les seves famílies.

En aquest sentit, la parada tindrà tot el necessari per escriure cartes a les preses i els presos polítics, facilitant-ne les adreces individualitzades i per cada centre penitenciari. S’explicarà també detalls importants a l’hora de fer-los arribar la correspondència com la necessitat de fer constar un remitent vàlid, o fer servir sobres de carta estàndards (sense gruix protector) que permetin les comprovacions de seguretat pròpies dels centres penitenciaris.

Comparteix: