Fulletó informatiu de les targetes de transport públic per a la Gent Gran

L’edició sorgeix arran de la necessitat de disposar d’un document que organitzi i sintetitzi la informació referent a les targetes transport públic adreçades a les persones grans.

targetes_transport_publicLa Gent Gran de la ciutat ja disposa d’un opuscle informatiu dedicat a les Targetes del Transport Públic. Presenta informació sobre la Targeta rosa metropolitana, la Targeta daurada i el carnet de la Gent Gran. De cadascun explica qui la pot obtenir, quins documents es necessiten, on es demana, quin és el seu cost (si el té) i els beneficis que comporta per la persona usuària.

A la darrera assemblea de la Gent Gran, es va posar de manifest la necessitat de tenir la informació més a l’abast ja que sovint es desconeixen les bonificacions i les targetes existents per la a gent gran o, bé, no quedava clar el procés de sol·licitud, documentació, requisits,…

Un document fet col·lectivament

Amb aquest punt de partida i amb l’objectiu de millorar l’accés a la informació i la mobilitat entre el col·lectiu, s’ha treballat aquesta proposta. S’ha fet servir una metodologia participativa, és a dir, l’equip tècnic ha preparat la proposta que s’ha presentat i treballat a la comissió de participació del Consell Municipal de la Gent Gran. D’aquesta manera, les persones participants han fet les seves aportacions i s’ha elaborat un document que s’adapta a les necessitats i demandes recollides a la darrera assemblea.

El fulletó informatiu és a disposició de qui el vulgui a l’OAC municipal i a les oficines de l’Àrea Social. A Internet és accessible a http://bit.ly/transportcdv

Participar de forma activa

La comissió de participació de gent gran és un espai obert on es debaten i comenten tant els programes municipals com les activitats adreçades a la gent gran.  La comissió és un espai obert a la ciutadania gran de Cerdanyola. Les persones que vulguin participar-hi es poden posar en contacte amb el programa de gent gran trucant al telèfon 935 808 888 Ext. 2141, o bé mitjançant un e-mail a l’adreça electrònica neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: